Home » Communicatie » Datacommunicatie

Datacommunicatie - Intercominstallaties

Data- en telecom installaties

Als een van de disciplines in het totaal pakket van installatiewerkzaamheden dat wij leveren, behoort het leveren en aanbrengen van data- en telecominstallaties ten behoeve van uw communicatie.

De Vilder & Wijnands Elektrotechniek BV zorgt voor vakkundige aanleg van de elektriciteits- en netwerkbekabeling en voor de telefoonaansluiting. Daarnaast werken wij samen met een aantal gecertificeerde leveranciers voor de levering en aanleg van de verschillende producten zoals:

Telefooncentrales
Datanetwerken

 

 Intercominstallaties

Een intercominstallatie is een installatie waarbij door middel van spraak en of video gecommuniceerd kan worden met degene die aan de deur staat. Intercominstallaties worden toegepast in woningen, instellingen, zorgcentra, appartementencomplexen en kantoor- en bedrijfsgebouwen.

De installatie bestaat veelal uit een buitendeel, een videodeurbel of deurspraakintercom en een binnendeel bestaande uit scherm voor aan de binnenmuur of een mobiele monitor met laadstation.

De nieuwste systemen kunnen worden verbonden op het domoticasysteem of op de mobiele devices (smartphone, I-pad) van de gebruikers. Wij kunnen u adviseren over het juiste systeem en zorgen voor een vakkundige aanleg van uw installatie.